Bog: "Viljen sidder i hjertet"

v/Arne Nielsson i samarbejde med Bjarne Lellek og Marianne Schjøtt Rohweder

Viljen sidder i hjertet

Denne bog giver dig inspiration til et bedre liv. Vi kender alle følelsen af, at livet virker hårdt, svært eller urimeligt. Vi mangler energi og tro på os selv og tilværelsen. Men ingen af os går igennem livet uden at møde store udfordringer i form af dødsfald, skilsmisser, sygdom, arbejdsløshed eller livsglæden, der er forsvundet.

Da Arne Nielssons kone en dag fortalte ham, at hun ikke elskede ham mere, ramlede hans verden. Den tidligere elitesportsmand og coach måtte hurtigt erkende, at alle de strategier, der tidligere havde båret ham igennem et liv fyldt med sejre, ikke var brugbare nu, hvor livet slog uforudsete kolbøtter.

I stedet for at give op, vende ryggen til problemerne og fornægte krisen, tog Arne Nielsson udfordringen op. Han besluttede at give krisen mening, lære og vokse af den, og sammen med psykolog Bjarne Lellek begav han sig ud på en af de vigtigste rejser i sit liv.

Rejsen er blevet til denne bog. Den bygger på kognitive principper og er fortællingen om Arne Nielssons krise og en præsentation af de teknikker, han lærte at bruge undervejs.
 
Pris: kr. 150,- inkl. moms + forsendelse