Søren Kjeldsen

Søren fortæller:

"Da jeg for 3 år siden kontaktede Arne Nielsson, var jeg en dygtig golfspiller. Jeg rangerede som nummer 60 i Europa og nummer 150 i verden. Jeg levede et godt liv med kone og barn, men et liv med voldsomt store humørsvingninger, idet mit perfektionistiske sind aldrig gav mig 5 minutters ro. I starten af vores samarbejde var de klart største fremskridt væk fra banen. Arne hjalp mig med at finde roen i min hverdag, og pludselig syntes min familie, at de havde fået en Søren, der var betydelig nemmere at få hjem ude fra "touren".....

Dernæst kom den sportslige succes. Min fremgang kom stille og roligt, og sidste år, i 2007, fik jeg 3 andenpladser, sluttede som nummer 17 i Europa og nummer 69 i verden. "Men hvad er det I laver?" - spørger folk altid.

Det er faktisk svært for mig at koge ned til nogle få sætninger. Arne og jeg taler sammen stort set hver dag, og netop det gør, at alt bliver fordøjet. Vi laver en plan for morgendagen, og så kører jeg på....

Jeg er i dag 100 gange mere bevidst om mit mentale spil. Hver dag slår jeg hundredvis af bolde og putts for at forbedre mig, men før i tiden havde jeg ingen struktur på mit mentale spil....det har jeg i dag, og det er Arnes fortjeneste.
Jeg har en drøm om at blive den bedste golfspiller, jeg kan blive, og jeg ved, at Arne Nielsson er den person, der vil hjælpe mig til at nå den drøm....."